Si sobre el bon temps i amb ell la temporada forta per al lloguer de motos i en PauTravelMotos reforcem la nostra flota amb noves motos per donar-vos el millor servei. La moto estrella d’aquesta temporada és la nova Honda Àfrica Twin Adventure Sport, recentment presentada per Honda Espanya. Dues de les primeres unitats que van sortir a la venda van venir a PautravelMoto i ja estan fent quilòmetres amb els nostres clients. A més, hem reforçat la nostra gamma amb diverses unitats d’Honda Àfrica Twin, tant manuals com automàtiques, amb les que ja hem superat la desena d’unitats d’aquest model. De fet, aquest increment de nombre ens ha convertit en la flota més gran d’Europa en unitats d’aquest model de lloguer, i és que l’Honda Ádrica Twin només ens ha donat satisfaccions.

Però no ens oblidem de l’Honda CB500X, la benjamina de la nostra flota de motos de lloguer. Hem incorporat dues unitats noves en un preciós color granat que li dóna realment empaquetatge. És una moto que sorprèn per la resposta del seu motor bicilíndric. Finalment és el torn d’una moto exclusiva, la preciosa Honda CB1100EX, elegida per completar la nostra gamma amb una moto diferent. Una moto clàssica, elegant i atemporal que fa les delícies de qui la prova. És tan fàcil enamorar-se …

Afrontem la nostra segona temporada alta amb un important creixement. De les tres unitats amb les que vam començar fa aproximadament un any, hem passat a una flota de 15 motos, totes elles a disposició dels nostres clients.

 

Whatsapp